arrow down

Over ons

CyclingSupport is een jong en dynamisch bedrijf die zich sinds 2010 ontwikkelde onder de vleugels van het West-Vlaamse metaalconstructiebedrijf Naessens Antoin en Zonen. CyclingSupport groeide uit een enorme passie voor de sport en vooral het wielergebeuren.

Onze onderneming is gespecialiseerd in de verhuur van neutrale wagens, volgwagens voor evenementen of op privé-basis en de productie/verkoop van fietsdragers. Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met onder andere:

verhuur van ingerichte fietsminibusjes (9 personen + 8 fietsen), chauffeur en VIP-vervoer/shuttledienst voor (sport)evenementen ter beschikking stellen van personen en diensten m.b.t. het wielrennen, neutrale wagens,... productie van 'customize' fietsrekken (naar wens van de klant), sportmanagement van atleten en/of evenementen,...

Wij met CyclingSupport onderzoeken voortdurend wat onze klanten bezig houdt en wat hun uitdagingen zijn, zodat wij de beste en meest innovatieve oplossingen kunnen bieden met toegevoegde waarde voor de klant. Graag geven wij dat tikkeltje 'extra' aan onze klanten zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het verloop van hun organisatie. U geeft ons de opdracht, wij met onze ervaring zoeken de mogelijke problemen, valkuilen of tekorten op en kijken waar we U nog extra mee van dienst kunnen zijn.

Wij helpen graag!

Cyclingsupport fietsbusjes

Op zoek naar de ideale wagen voor uw fietsvakantie? CyclingSupport vult een nieuwe behoefte in
voor de fietsliefhebber, wielertoerist, Ventourist... de CyclingSupport fietsbusjes

Fietsbusje standaard model

Dit model biedt ruim plaats voor 9 personen en 8 koersfietsen. Het fietsbusje is een succes bij de trotse Ventourist of Stelvio-beklimmer maar doet evengoed dienst bij andere fietsvakanties. Het gemak waarmee U de fietsen op het fietsrek plaatst om vervolgens volledig terug in de wagen te schuiven, is de grootste troef van deze bus. Jullie fietsen staan veilig en droog binnenin de wagen, zonder in te boeten aan zitcomfort. het bagagerek bevindt zich onder het fietsencompartiment en is ook in-en-uitschuifbaar. Het model is uitermate geschikt voor alle omstandigheden en trotseert de hoogste bergen. De bestuurder van dit busje hoeft geen speciaal rijbewijs, B volstaat. Deze uitvoering bestaat ook in een automaat en met of zonder trekhaak.

Fietsbusje verlengd model

Wie op zoek is naar een fietsbusje met EXTRA ruimte voor meer bagage zal zeker tevreden zijn met dit model. Het verlengde (én verhoogde) model is een halve meter langer dan het standaard model en biedt extra bagageruimte tussen het fietsrek en de achterste zetelrij. Verder is deze bus luxe ingericht en voorzien van een stevige motor (beter nog dan het standaard-model). Buiten alle standaard opties is dit verlengde model ook nog eens uitgerust met een automatische versnellingsbak, achteruitrijcamera en een trekhaak. Het aantal fietsen en personen die in het busje kunnen is ook hier 9 personen en 8 koersfietsen.

Fietsbusje voor 6 personen en 5 fietsen

Cylingsupport beschikt ook over een minibus die plaats kan bieden aan 6 personen en 5 fietsen. Uw bagage kan hier een plaats vinden tussen en achter het fietsrek. Deze minibus is opnieuw voorzien van alle comfort en is standaard uitgerust met een automatische versnellingsbak, gps, airco, cruise control en een trekhaak.

Reserveren

Reserveren

Onze andere diensten

contact

Simon Naessens Company
Huttegem 4
8570 Anzegem
Gsm: 0496/84.04.41
E-mail: info@cyclingsupport.be

BTW: BE0537573505